TÖIHIN DISTALLE?

MODERNIN MYYNNIN OPPIKOULU, JOKA KANTAA PITKÄLLE TULEVAISUUTEEN

MIKÄ DISTA?
Yrityksemme on huhtikuussa 2014 perustettu kovassa kasvussa oleva, Suomen ensimmäinen etämyyntiyhtiö. Lisätietoa Distasta löydät osoitteesta www.dista.fi.

IHMISET?
Työyhteisö koostuu noin neljästäkymmenestä kauppatieteiden, liiketalouden ja materiaalitekniikan opiskelijasta sekä puolesta tusinasta ikinuoria toimihenkilöitä. Pisimpään meillä viihtyneet ovat aloittaneet työuransa lähes samaan aikaan Distan alkuräjähdyksestä – olkoon se yhtenä merkkinä ainakin hyvästä ilmapiiristä, reilusta palkkauksesta ja siitä, että täällä tehdään monta asiaa oikein. Mikäli mielenkiintosi heräsi ja uskot selviäväsi vilkkaiden työkavereiden kanssa fiksusta ja kehittävästä duunista, tsekkaa avoimet paikkamme ja laita hakemus tulemaan.

Lisätietoa saat kussakin työpaikkailmoituksessa kerrotulta henkilöltä.

Distan takana on mm. tamperelaisia sarjayrittäjiä. Duunipaikan lisäksi saat myös pääsyn moniyrittäjien ekosysteemiin ja sitä kautta korvaamattoman verkoston sekä raudanlujaa ja työmarkkinoilla arvostettua työkokemusta!

Etsimme TIIMIMME OPPIHALUISIA jA ENNAKKOLUULOTTOMIA IHMISIÄ, JOTKA OVAT KIINNOSTUNEITA KEHITTÄMÄÄN ITSEÄÄN JA OPETTELEMAAN MYYNNIN SALAT, JOISTA ON HYÖTYÄ MISSÄ TAHANSA TEHTÄVÄSSÄ MYÖS TULEVAISUUDESSA.

Jasmiina ”Jassu” Karvinen, Operations Manager