Matkani Distalle – työntekijäkokemus

Olen paljasjalkainen tamperelainen, takanani kolmen vuoden yliopisto-opinnot yhteiskuntatieteiden parissa. Ennen Distaa olen työskennellyt useissa lyhyemmissä työsuhteissa, jonka lisäksi minulla on kokemusta erityisesti myynnin parista kaupan alalta ja promootiotyöstä. Aloin kuitenkin kuulemaan jatkuvasti hyvää palautetta työpaikasta, jossa
ilmapiiri koostuu hyvistä tyypeistä ja rennosta, mutta tehokkaasta työotteesta. Myös laajat mahdollisuudet vaikuttaa omiin työaikoihin herättivät varsinkin näin opiskelijana kiinnostusta. Oli lähdettävä ottamaan selvää, voisiko jokin näin hyvältä kuulostava pitää todella paikkansa – pitihän se.

Dista tärkeiden taitojen opettajana

Distalla työskentely on opettanut minulle ennen kaikkea määrätietoisuutta omaa osaamistani ja tekemääni työtä kohtaan. Vaikka olen aiemminkin työskennellyt asiakastyön parissa, soittotyö on tuonut mukanaan uusia kokemuksia ja taitoja ihmisten kohtaamiseen liittyen. Muita tärkeitä Distalla kehittämiäni työelämätaitoja ovat ehdottomasti argumentointi-, tiimityö- ja ajanhallintataidot. Ylipäänsä käytännön kokemuksen kautta muovautunut rautainen asenne
tekemistä kohtaan on näkökulmastani vahvuus, joka jo itsessään vie pitkälle. On mahtavaa, että joka päivässä tukena ovat työkavereiden lisäksi olleet konkreettisesti myös myynti- ja asiakkuusvastaavat sekä kannustava team manager, joilta on saanut tarvittaessa apua ja kehitysideoita juuri omaan työntekoon liittyen.

Opit käyttöön myös tulevaisuudessa

Dista on tehnyt töiden sovittamisesta opintojen rinnalle vaivatonta takaamalla kuukausittaiset vakaat tulot, mutta tarjoamalla myös mahdollisuuden lisätulojen hankkimiseen. Opinnoista valmistuminen ja sen mukana siirtyminen oman alan työtehtäviin alkavat kuitenkin vähitellen tulemaan yhä ajankohtaisemmiksi ja Distan antamat opit pääsevät ehdottomasti käyttöön myös uusissa ympäristöissä; ennakkoluulottomuus asioita ja ihmisiä kohtaan raivaa takuuvarmasti tietä lukuisille mahdollisuuksille.

Kirjoitus on Distan rautaiseen soittotiimiin kuuluvan Saaran käsialaa. Avoimet työpaikkamme näet nettisivuiltamme osoitteesta https://distaoy.recruitee.com/ Mikäli meillä ei ole juuri nyt sinua kiinnostavaa työtehtävää avoinna, voit jättää myös avoimen hakemuksen tai rimpauttaa henkilöstöstämme vastaavalle Team Managerillemme Jasmiina Karviselle p. 0505574696!

Haluatko tietää lisää?

Jasmiina Inkinen

Jasmiina Inkinen

Jasmiina Inkinen on Distan Operations Manager, Distan soittotiimien luotsaaja sekä vm 2021 MBA #myyntimaisteri