CASE:
mind me solutions Oy

kumppanin avulla tukea myynnin alkupään haasteisiin sekä varmuutta myyntitapaamisiin

Mind Me tarjoaa tiimivalmennus- ja koulutuspalveluita pääosin asiantuntijaorganisaatioille. Heidän toimintansa ydin on tiimien toiminnan kehittäminen vuorovaikutukseen ja johtajuuteen liittyvissä teemoissa.  Mind Me Solutions uskoo, että valmennus on vaikuttavaa vasta, kun sen avulla on viety uusia toimintatapoja osaksi arkea.

https://www.mindmesolutions.com/

Lähtötilanne: mihin haasteeseen tai tilanteeseen etsitte ratkaisua ennen kuin aloitimme yhteistyön? Myynnin alkupään haasteisiin eli ensikontaktin ottamiseen. Se ei ole meille kummallekaan luontaista tai mieluisaa, joten mieluusti halusimme ulkoistaa tämän osan myynnistä ja keskittyä pelaamaan vahvuuksillamme itse myyntitapaamisissa. Näimme tämän ajankäytöllisestikin jo tehokkaampana ajatuksena.  Kaipasimme apua myös potentiaalisimman kohderyhmän kartoitukseen.

Tilanne nyt? Olemme saaneet tietoa siitä, missä kohderyhmässä/-ryhmissä on kiinnostusta palveluihimme ja tämän lisäksi meillä on tasaisesti enemmän myyntitapaamisia kalentereissa kuin koskaan aiemmin. Tapaamiset ovat todella laadukkaita ja suurimman osan kanssa keskustelut jatkuvat myös ensitapaamisen jälkeen. Myyntitapaamisissa on aivan uudenlainen varmuus, sillä saimme Distalta apua myös myyntiputken rakentamiseen, ja suunniteltiin runko tapaamisten läpivientiin. Projektissa merkittävää on myynnin kokonaiskehittäminen, ei pelkkä bookkaustyö.

Missä yhteistyö Distan kanssa näkyy? Aikaa ja voimavaroja on säästynyt, joten olemme pystyneet paremmin fokusoimaan omaa työskentelyämme. Tapaamme oikeita henkilöitä ja pääsemme nopeammin suoraan myynnilliseen asiaan hyvän kohdennuksen ja lisääntyneen myyntiosaamisen ansiosta. Uskomme, että yhteistyö tulee näkymään myös talousluvuissamme.

Jos saisitte kuvailla Dista Oy:tä kahdella-kolmella lauseella, miten kuvailisitte? Dista on asiantunteva ja ammattitaitoinen kumppani, jonka kyytiin on ollut helppo hypätä. Opit ovat olleet todella käytännönläheisiä ja helppoja ottaa käyttöön heti. Ammattitaidon lisäksi arvostamme kumppanissa tietynlaista rentoutta, joka rakentaa ainakin meille luottamusta - tämä on toteutunut Distassa erinomaisesti. Tekeminen Distan kanssa on ollut hauskaa ja tuloksellista.  

Olemme saaneet tietoa siitä, missä kohderyhmässä/-ryhmissä on kiinnostusta palveluihimme ja tämän lisäksi meillä on tasaisesti enemmän myyntitapaamisia kalentereissa kuin koskaan aiemmin.

Marianne Murto, Toimitusjohtaja