CASE:
Servitium Oy

SERVITIUM AUTTAA TIETÄMÄÄN

Luotettavalla dataan perustuvalla tutkimustiedolla kehitetään liiketoimintaa ja palveluja paremmaksi. Tutkimustalo Servitium palvelemme kaikkia organisaatioita ja yrityksiä eri tutkimustarpeissa kuten henkilöstötutkimuksissa, asiakastutkimuksissa ja markkinatutkimuksissa.

https://www.servitium.fi/

Lähtötilanne: mihin haasteeseen tai tilanteeseen etsitte ratkaisua ennen kuin aloitimme yhteistyön?

Kaipasimme lisää resursseja potentiaalisten asiakkaiden kontaktointiin sekä laadukkaiden myyntitapaamisten sopimiseen.

Tilanne nyt?

Yhteistyömme kautta olemme saaneet ammattitaitoista apua tapaamisten sopimiseen yritysten kanssa. Tämä on tehostanut ajankäyttöämme projekti- ja myyntitöiden parissa.

Miten kuvailisitte Servitiumin asiakaskohderyhmäänne? 

Asiakaskohderyhmäämme ovat yritykset, jotka haluavat kehittää asiakkuuksia, sitouttaa henkilöstöä sekä tehostaa aktiivisesti toimintaa tutkimuksia ja digitaalisia työkaluja hyödyntämällä. Yhteistyömme varrelle mahtuu paljon erilaisia kampanjoita tavoittaaksemme uusia potentiaalisia asiakkaita.


Missä yhteistyö Distan kanssa näkyy?

Yhteistyö ehdottomasti tehostaa toimintaamme. Meillä on nyt lisää myyntivoimaa sopimassa laadukkaita kohtaamisia asiantuntijoillemme. 

Jos saisitte kuvailla Dista Oy:tä kahdella-kolmella lauseella, miten kuvailisitte?

Dista on ammattikumppani tuottamaan laadukkaita etätapaamisia myynnille. Yhteistyö Distan kanssa on ollut vaivatonta ja hyvin suunniteltua. Distan osaaminen ja hyvä palvelu on vakuuttanut ja siksi heitä on helppoa suositella.

Yhteistyö Distan kanssa on ollut vaivatonta ja hyvin suunniteltua. Heidän osaaminen ja hyvä palvelu on vakuuttanut ja siksi heitä on helppoa suositella.

Samu Pellikka,  Asiakkuus- ja projektipäällikkö